Yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kullanıma yarar şekilde boş bulundurulmasından, çatı yahut nöbetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu doğrultuda devlet de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil olabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan evgin çıkış kapısı, ivedili durumlarda kullanılarak insanların yangın bölgesinden fıldırca uzaklaşmasını esenlar.

Yangın kapısında kilit ve cenah mekanizmaları en Yangın kapısı önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak vadi belirlenmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kabil bina emniyetliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Ayrıca yalnızca katlı dokumalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Biryoğun yerde karşınıza çıkmış olsa da ayırtına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve cihetımızdakileri emin alana hızla tahliye etmiş olabilelim.


Yangın kapısı fiyatları https://redfiredoor.com

Report this wiki page