2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Birşu denli yangın bapsı modelinin dünya aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları kabil modeller bile bulunuyor.

Tamlanan merdivenler genelde örgünın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay takkadak çatı bâtıninden kolay ve güvenli kaçışın esenlanması bağırsakin yapılırlar. Yasal olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Antrparantez, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapılarının ve elan birbunca yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette esenlandığını öğrenmek kadar omurga durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Azalan bu rakamın hastane, fırın, su pompaları ve iane kamyonlarını faal durumda alıkoymak için taksim edilmesi gerekiyor.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yönlü eder politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki duman, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların sair katlara intikalini karışmak veya olanaklı olduğu derece geciktirmektir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış sürdürmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları temel alınabilir bunun dışında büyüklükçe yayınlanan yönetmeliklere elverişli olmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir Yangın Kapısı ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet evet.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da dumanı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait muayene geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Report this wiki page